+420 381 205 309 info@raselina.cz

Biokont – značka kvalitních produktů pro ekologické zemědělství

tractor in cotton field1

02. 05. 2011

Společnost Biokont je kontrolní a certifikační organizace v ekologickém zemědělství, s přístupem do centrálních evidencí v ČR, registrovaná v Official Journal of the European Union (2007/C 35/04) v Bruselu. Mezinárodní kód je: CZ-BIOKONT-03

Tato společnost se jako první v ČR profesionálně zabývala ekologickým zemědělství, kontrolou a certifikací. Vytvořila první kontrolní systém a první kontrolní organizaci v ČR. Má praktické zkušenosti s hospodařením na vlastní ekologické farmě, výrobou a prodejem biopotravin již od roku 1991.

Logem Biokont mohou být označeny pouze ty produkty, které prošli řadou testů a byly schváleny jako vhodné k ekologickému zemědělství.

Nová přírodní řada Vita Natura, která získala tuto privátní značku Biokont, obsahuje základní organické produkty pro váš domov jako je Kopřiva plus – růstový aktivátor s výživou, Organické hnojivo pro jahody a drobné ovoce, Organické hnojivo pro plodovou zeleninu, Farmářský hnůj slepičí a Přírodní substrát univerzální.

Zanechte svůj komentář k článku

0 komentářů
Informace o ochraně osobních údajů
  • Prozatím nebyly vloženy žádné komentáře.

Ostatní články, které by se vám mohly líbit

  • Nový díl podcastu - PÉČE O RŮŽE

    26. 03. 2024

    Máme zde pro vás nový díl podcastu, tentokráte na téma PÉČE O RŮŽE.
    Věděli jste například, že růže nemají rády mulčovaní kůrou?
    Poslechnout si ho mů...

    Nový díl podcastu - PÉČE O RŮŽE

  • Páteční přátelské posezení

    21. 03. 2024

    Rádi bychom vás pozvali na přátelské páteční posezení, které se bude konat 14.06.2024. K poslechu nám zahraje swingová hudba a pro děti bude přichysta...

    Páteční přátelské posezení