+420 381 205 309 info@raselina.cz

  • Sada rašelinová Natural

    Vánoční dárková sada Natural - Speciální nabídka v...

Ochrana osobních údajů

Společnost Rašelina a.s., se sídlem Na Pískách 488, 392 01 Soběslav, IČ 600 71 214, zapsaná u Krajského soudu v Českých Budějovicích pod spisovou značkou B 620 zpracovává v případě odeslání formuláře ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • e-mailovou adresu
  • telefon

Jméno, příjmení, e-mailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou společností Rašelina a.s. zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy, nejdéle však 1 rok od vyplnění a odeslání formuláře, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Vezměte prosím na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – společnost výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se na nás prosím neváhejte obrátit

Newsletter

* Posíláme maximálně 2 newslettery / měsíc.