+420 381 205 309 info@raselina.cz

Přírodní produkty - trend nebo nafouklá bublina?

MG 9657

21. 03. 2022

V posledních letech nás doslova zahltil trend přírodních výrobků, ať už z řad kosmetiky, jídla či ekologického oblečení.

To ale přeci není nic špatného, je rozumné používat produkty, které jsou našemu tělu nejvíce přirozené. Jak se říká “Příroda je lék!” a opravdu tomu tak je. 

Jinak tomu není ani na naší zahradě, kde trávíme spoustu času a neměli bychom ji zahlcovat chemickými složkami. Nemluvě o pěstování zeleniny a ovoce, do kterého se chemické látky dostávají a my je přímo konzumujeme. 

MG 9667

Takto smýšlí i společnost Rašelina Soběslav, která nabízí hnojiva, substráty a další pomocníky na zahradu. Konkrétně byla v této společnosti vytvořena řada Vita Natura, která je vhodná pro takzvané bio pěstování zeleniny, ovoce či okrasných květin a dřevin. Tyto produkty jsou označeny certifikátem Biokont, jako vhodné pro ekologické pěstování. 

Bannery raselina 970x210

Když se rozhodnete pro šetrnou variantu pěstování na Vaší zahradě, koho jiného si zvolit, než právě nejstarší společnost na našem území, která se zabývá výrobou takových produktů. Rašelina Soběslav se věnuje výrobě substrátů a hnojiv již více než 70 let a využívá kvalitních přírodních zdrojů rašeliny z jižních Čech. 

 

Autor článku: Tereza Petržilková

 

Zanechte svůj komentář k článku

0 komentářů
Informace o ochraně osobních údajů
  • Prozatím nebyly vloženy žádné komentáře.

Ostatní články, které by se vám mohly líbit